Ποιοι Είμαστε

H “ΟΜΙΚΡΟΝ INSURANCE GROUP” αποτελείται από δύο εταιρίες, την «ΟΜΙΚΡΟΝ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΟΜΙΚΡΟΝ» και την «Κ.ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΠΑ». Ιδρυτής της «ΟΜΙΚΡΟΝ» είναι ο κος Θωμαδάκης Ορέστης ο οποίος υπηρετεί τον χώρο των ασφαλειών από 45ετίας με ειδίκευση στον κλάδο των Τεχνικών Ασφαλίσεων. Έχει συνεργαστεί στην επαγγελματική του καριέρα με πολλές ασφαλιστικές εταιρίες του χώρου αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις.

Από το 2007 την επιχείρηση έχουν αναλάβει η κα Ελισσάβετ Θωμαδάκη, μεσίτης ασφαλίσεων με 20ετή προϋπηρεσία στον χώρο των ασφαλειών και ο κος Κωνσταντίνος Καραμπέτσος, μεσίτης ασφαλίσεων με 30ετή προϋπηρεσία, συνεχίζοντας με σταθερά βήματα την πρόοδο της εταιρίας.

Στην πάροδο των ετών η «ΟΜΙΚΡΟΝ» έχει αποσπάσει πληθώρα τιμητικών διακρίσεων από τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζεται, έχοντας διακριθεί σε όλους τους κλάδους για τις υψηλές επιδόσεις της.

Τι Κάνουμε

Η «ΟΜΙΚΡΟΝ» καλύπτει όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες σε οποιοδήποτε κλάδο, συνεργαζόμενη με κορυφαίες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρίες με εξειδίκευση στον τομέα των μεγάλων επιχειρήσεων.

Είναι μέλος του ΣΕΜΑ και του Ευρωπαϊκού Δικτύου brokers «AESIS».

Με σταθερά βήματα συνεχίζοντας την πρόοδο της εταιρίας ιδρύθηκε το 2009 από τον κ. Καραμπέτσο Κωνσταντίνο η «ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΠΑ» που εξειδικεύεται σε όλους τους τομείς ασφαλίσεων με έμφαση στις ασφαλίσεις retail και ειδικών κινδύνων.Την ασφάλισή τους εμπιστεύονται στις εταιρίες μας, κορυφαίες επιχειρήσεις από τον κατασκευαστικό, βιομηχανικό και επιχειρηματικό κλάδο καθώς και πλήθος μικρών επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Τα ασφαλιστικά γραφεία «OMIKRON INSURANCE GROUP» έχουν ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών προσφέροντας τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Η συνεχής ενημέρωση για τις ασφαλιστικές εξελίξεις μας κρατά πάντα ένα βήμα μπροστά. Σε αυτό συμβάλει και το πιστοποιημένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από άτομα με πολυετή πείρα στο χώρο των ασφαλίσεων.