AXA Ασφαλιστική

Είναι μέλος του Ομίλου ΑΧΑ, ο οποίος έχει παγκόσμια παρουσία με δραστηριότητες στον τομέα της χρηματοοικονομικής προστασίας. Η AΧΑ Ασφαλιστική με εμπνευσμένο όραμα, ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία και εμπειρία, στοχεύει στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής Ατομικής ή Ομαδικής ασφαλιστικής ανάγκης των πελατών της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα Ασφαλίσεων Ζωής και Ασφαλίσεων Περιουσίας.

Περισσοτερα

ERGO

Η ERGO δραστηριοποιείται 25 και πλέον έτη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Με την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (Αγροτική Ασφαλιστική) το 2016, η ERGO αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο Όμιλο Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιρειών, κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 228 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους.

Περισσότερα

Generali Hellas

Από τις αρχές του 2000 μια νέα περίοδος έχει αρχίσει για την παρουσία της Generali στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τη δέσμευση να «κάνει την ασφάλεια ποιότητα ζωής», η Generali επιμένει στη σοβαρή και υπεύθυνη διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών και ανταποκρίνεται με συνέπεια και σταθερότητα στις πλέον εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις, προσφέροντας μια γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων.

Περισσοτερα

Ευρωπαικη Πιστη

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες.

Περισσοτερα

Εθνικη Ασφαλιστικη

Σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί την Πρώτη και Μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία στην Ελλάδα …και έχει ζωή πάνω από 120 έτη. Ιδρύθηκε το 1891 από την Εθνική Τράπεζα που είναι σήμερα ο κυριότερος μέτοχός της.Με την εγγύηση της Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρουμε τα πιο ολοκληρωμένα και οικονομικά συμβόλαια που αφορούν την Υγεία, τη Σύνταξη, το Αυτοκίνητο καθώς και τα ακίνητα σας και κυρίως βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Περισσοτερα

Interamerican

Το Όραμά μας… …είναι να αποτελούμε έναν οικονομικά εύρωστο και δυναμικό ασφαλιστικό Όμιλο, ο οποίος προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες του, βοηθώντας τους να ευημερούν σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Περισσοτερα

Groupama Φοινιξ

Η Groupama Φοίνιξ συνδυάζει τον επαγγελματισμό που ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια με την δύναμη και πείρα του Ομίλου και αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματά της στα πλαίσια μιας μακρόπνοης στρατηγικής ανάπτυξης, αποδοτικότητας και καινοτομίας, με επίκεντρο τους πελάτες της.

Περισσοτερα

Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 5η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας.

Περισσοτερα

Allianz

Η Allianz Ελλάδος, μέλος του Allianz Group, δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης, της διαχείρισης κεφαλαίων καθώς και της προώθησης προϊόντων λιανικής τραπεζικής, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Περισσοτερα

AIG

H American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που εξυπηρετεί περισσότερους από 88 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Με 62.000 εργαζομένους σε περισσότερες από 130 χώρες, η AIG εξυπηρετεί επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες μέσα από ένα από τα πλέον εκτεταμένα δίκτυα γενικών ασφαλίσεων στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστές υγείας και συνταξιοδότησης στις ΗΠΑ.

Περισσοτερα

EFG Eurolife Ασφαλιστική

Στην EFG Eurolife Ασφαλιστική σχεδιάζουμε, διαθέτουμε και προωθούμε ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Μετράμε ήδη πάνω από 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας. Στο διάστημα αυτό έχουμε δημιουργήσει πρωτοποριακά και ευέλικτα προϊόντα, που διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.

Περισσοτερα

INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από το 1890 όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η προκάτοχος της Interasco. Η συνεχής και συνεπής παρουσία της εταιρείας στη διάρκεια των 120 χρόνων στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, την καταξιώνουν στη συνείδηση της αγοράς και της πολιτείας, ως εταιρείας κύρους και αξιοπιστίας. Τον Αύγουστο του 2006 ιδρύεται η Interasco A.E.Γ.Α. ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services.

Περισσοτερα

Ατλαντική Ένωση

Η ασφαλιστική Εταιρία που βρίσκεται πάντα κοντά σας. Με δυναμική παρουσία μισού αιώνα στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Περισσοτερα

NP Ασφαλιστική – ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Η Ασφαλιστική Εταιρία "NP Ασφαλιστική - ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ε.Α.Ε.", με τον διακριτικό τίτλο «NP Ασφαλιστική» δραστηριοποιείται σε όλους τους Κλάδους κατά Ζημιών, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες ασφαλιστικές καλύψεις με προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες και πραγματικές τους ανάγκες.

Περισσοτερα

Ευρωπη Α.Ε.Γ.Α.

«Φερεγγυότητα, ποιότητα, σεβασμός, υπευθυνότητα. Τέσσερις έννοιες - τέσσερις ισχυροί πυλώνες, με τους οποίους η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική συνέδεσε άρρηκτα την ύπαρξή της, το παρόν και το μέλλον της, αλλά και το όραμά της, να προσφέρει τα μέγιστα στον ασφαλισμένο και να υπηρετεί ευλαβικά τις αρχές που πρεσβεύει ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης.

Περισσοτερα

HDI Gerling

Μια απο τις μεγαλύτερες γερμανικές ασφαλιστικές εταιρίες για ιδιοκτησίες και ατυχημάτα καθώς και τους κινδύνους ζωής, προσφέροντας στοχευμένη ασφάλεια και ενδεχόμενες λύσεις για την παροχή σε ιδιώτες πελάτες, καθώς και εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες.

Περισσοτερα

Euler Hermes Emporiki

H Euler Hermes Emporiki είναι η εταιρία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Όμιλο Euler Hermes, πρώτο Ασφαλιστή Πιστώσεων παγκοσμίως. Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική εταιρία που, ακόμα και σήμερα, ασχολείται αποκλειστικά με την Ασφάλιση Πιστώσεων.

Περισσοτερα